ClimateCalc

Skab transparens på din tryksag

Få udregnet CO2-belastningen på din tryksag

ClimateCalc er et certificeret værktøj, som giver transparens og gennemsigtighed i, hvordan vores produktion påvirker miljøet.

Vi anvender ClimateCalc til at beregne den præcise CO2-belastning – for os som virksomhed, og på den enkelte tryksag. Beregningen er et unikt certifikat, som kan tilføjes din tryksag, og den tager udgangspunkt i forholdene i vores virksomhed som fx de papirtyper vi anvender, energi- og farveforbrug, mængden af genanvendt papir, indkøb af plastvarer og emballage, vores medarbejderes kørsel til og fra arbejde samt transport af tryksager til dig som kunde.

Brug ClimateCalc til kompensering af CO2-forbruget

Som kunde har du mulighed for at få et klimaregnskab inkluderet, når du ønsker et tilbud. Vi udregner og viser dig den forventede CObelastning, inden vi går i tryk. Dette giver dig mulighed og anledning for at sørge for kompensering/kreditering, og dermed tilføje en ”COkompenseret” QR-kode på din tryksag.


Vil du vide mere om dine muligheder for klimaberegning?

Kontakt Head of CSR & ESG, Benedikte Dalhoff Werkbenedikte@printwerk.dk eller tlf. 5193 8300 for en uforpligtende snak om din næste tryksag.